Celine Van Cauwenberghe aan de Grand Canyon

Freelance producer voor televisiE, commercials, brand video's en online content

Celine Van Cauwenberghe

Producer op de set van Ik Leef Verder
Set life

OVER MIJ

Sinds 2005 ben ik aan de slag als freelance producer voor een hele resem Vlaamse televisieprogramma’s, van reality TV over talkshows tot online content.

Als Head of Production van een Brussels productiehuis (bege)leidde in van 2016 tot 2019 een uitgebreid team van televisiemakers bij  het maken van geweldige visuele content.

De laatste 2 jaar leg ik me als executive producer ook toe op commercials & brand video’s.

 

WERK

Als producer ben ik een onmisbare schakel achter de schermen van televisieprogramma’s. Een  organisatorische duizendpoot, een budget- en tijdsbewaker, een probleemoplosser en een sterke communicator. Ik overleg met creatieve teams om hun visie en doelen te realiseren. Ik ben het eerste aanspreekpunt op set, in staat te anticiperen op problemen en snelle beslissingen te nemen die nodig zijn voor het vlotte verloop van een productie.

Als head of productions en executive producer stuur ik een team van producers aan bij het creëren van audiovisuele content. Ik bewaak het budget & de planning, overzie de juridische aspecten van de productie (copyright, royalties) en zorg ervoor – samen met het creatieve team – dat zenders of merken hun vooropgestelde doelen gerealiseerd zien.